06- 1532 3251   | margot@solid-base.nl

Insights Discovery

Ontdek jouw unieke kleurenpalet

Ontdek jouw unieke kleurenpalet

Als Insights practitioner maak ik veelvuldig gebruik van Insights Discovery. Een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Insights Discovery

Laat mensen en teams het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer ze onderlinge verschillende waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

Hoe het werkt

Krijg meer inzicht in jezelf dankzij het Insights Discovery profiel. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren!

Wat je kunt bereiken

Het succes van elke organisatie valt of staat bij de prestaties van haar mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie: teams werken effectiever samen, mensen geven beter leiding, reageren flexibeler op verandering en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden van je organisatie. Ook de interactie met de klant verbetert.

De kleurentaal van Insights Discovery is makkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden. Daardoor blijven mensen de taal dagelijks gebruiken

Bestel nu jouw eigen Insights Discovery Profiel


Met het Insights Discovery profiel krijg je meer inzicht in jezelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren!